У Кропивницькому відкрили перший в обласному центрі McDonald's
27 листопада мережа ресторанів швидкого харчування McDonald’s розпочав роботу у місті Кропивницький Кіровоградської області. Заклад розташований в центрі міста на вулиці Велика Перспективна, 45/9.
13 грудня на GET Business Festival отримайте перевірені стратегії залучення інвестицій для бізнесу, просування продукту онлайн та цифровізації бізнесу. Забронювати участь
Про це повідомила пресслужба McDonald’s.
Зазначається, що Кропивницький відтепер серед тих обласних центрів в Україні, де жителі і гості міста можуть скуштувати улюблені страви коли забажають.
Окрім цього, компанія створила робочі місця для близько 100 працівників – команди ресторану.
Підписуйтесь на Telegram-канал delo.ua
Заклад розташований в центрі міста на вулиці Велика Перспективна, 45/9. У новому ресторані площею близько 483 м2 – сучасний інтер’єр і простір для 129 гостей у залі та 144 на терасі.
Аби прийняти рішення щодо відкриття закладу, ще у 2021 році McDonald’s ініціював опитування громадської думки з залученням незалежної професійної дослідницької компанії. Опитування показало, що 85% мешканців Кропивницького схвально ставляться до відкриття МакДональдз у місті, а74% кропивничан підтримують ідею відкриття ресторану саме у Центральному сквері.
Заради зручності клієнтів в закладі встановлені термінали самообслуговування, де можна зробити замовлення через одну з 10 цифрових площин, впроваджений сервіс обслуговування за столиком, а клієнтів будуть раді зустрічати експерти з гостинності.
Ресторан та МакДрайв попередньо працюватимуть з 07:00 до 22:00, сам Драйв буде оснащений модернізованими цифровими дисплеями для розміщення замовлення, а за кілька тижнів буде доступна доставка через послугу McDelivery.
Крім того, новий сучасний ресторан є енергоефективним: під час будівництва використані сучасні теплоізоляційні матеріали та обладнання, система рекуперації та теплові насоси для суттєвого заощадження енергоресурсів.
Також в ресторані встановлені сортувальні станції для розділення відходів на папір, пластик, стаканчики, рідину та інше. Відсортовані відходи йдуть на переробку – так, наприклад, холдери для напоїв виготовляються з перероблених картонних коробок. Сортуючи паковання від замовлення, кожен клієнт стає частиною великої справи – зменшення відходів.
“Піклуючись про безпеку людей, в усіх закладах McDonald’s запроваджені розширені правила безпеки. Під час повітряної тривоги ресторани зачиняються, аби працівники і відвідувачі могли перейти у найближче укриття, і робота відновлюється орієнтовно через годину після скасування тривоги”, – підкреслили в McDonald’s.
Там додали, що разом із рестораном у Кропивницькому в Україні відтепер працюють 98 закладів McDonald’s.
Нагадаємо, 13 листопада в місті Олександрія на Кіровоградщині розпочав роботу ресторан McDonald’s на вул. Гетьмана Мазепи, 23, який став першим рестораном мережі в області.
Источник: delo.ua