Фото: Delo.ua
На тлі перевірок ТЦК та погіршення погоди, доставка із ресторанів зросла на 25%. Але ці фактори не вплинули на відвідування закладів преміум-класу.
Про це повідомила директорка аналітичного центру “Ресторани України” Ольга Насонова агентству “Інтерфакс-Україна”.
Вона прокоментувала вплив перевірок ТЦК на споживчі настрої відвідувачів ресторанів.
“Минулої п’ятниці ввечері та у вихідні доставка справді зросла на 20-25%, кур’єри не справлялися. Відвідуваність знизилася на той самий відсоток, замість відвідувань почали замовляти доставку. Але тут є й інший фактор: погіршення погоди. Зазвичай це також сприяє зростанню доставки “, – розповіла Насонова.
Підписуйтесь на Telegram-канал delo.ua
Вона додала, що натомість велику стійкість продемонстрували заклади преміум-класу із високими цінниками.
“Лише на преміальний сегмент це не вплинуло, відвідуваність не знизилася цими днями”, – повідомила Насонова.
Нагадаємо, Uklon Delivery, сервіс доставки від Uklon, та мережа ресторанів “Пузата хата” стали партнерами. Сервіс забезпечуватиме швидку доставку страв – курʼєрами на мототранспорті чи авто – із закладів мережі до адреси отримувачів.
Источник: delo.ua